2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra A milli takıma çağrılan 3 ABD oyuncusu

Ağustos 10, 2024

Paris 2024 Olimpiyatları’ndan Sonra A Milli Takıma Davet Edilebilecek 3 Amerika Birleşik Devletleri Oyuncusu

ABD’nin U-23 yetenekleri Paris 2024 Olimpiyatları’nda tam anlamıyla sergilendi ve birkaç oyuncu, A milli takıma davet almak için yeterince iyi bir performans sergiledi. 2008’den bu yana ilk kez, Amerika Birleşik Devletleri erkek futbolunda olimpiyatlara katılmayı başardı. Fransa’ya karşı zor bir başlangıç yaptıktan sonra, Yıldızlar ve Çizgiler, grup aşamasındaki bir sonraki iki maçında Yeni Zelanda ve Gine’yi yenerek eleme turlarına adını yazdırdı. ABD Millî Takımı, çeyrek finalde Fas’a yenilmesine rağmen, bu olimpiyatlardaki en iyi ikinci derecesini elde etmeyi başardı. Marko Mitrovic’in kadrosunda üç ortalama oyuncu bulunmasına rağmen, genç yetenekler dünya sahnesinde öne çıktı ve bu da onları 2026 Dünya Kupası öncesinde A milli takıma davet alabilecek oyuncular haline getirdi. İşte gelecekte Amerika Birleşik Devletleri için uluslararası maça çıkma ihtimali olan üç oyuncu:

3. John Tolkin
John Tolkin, Amerika Birleşik Devletleri’nin savunmasında öne çıkan bir oyuncuydu. Paris 2024 Olimpiyatları’nda Yıldızlar ve Çizgiler’in dört maçının neredeyse her dakikasında yer aldı ve takımın savunma çabalarında önemli bir rol üstlendi. Turnuvada hiç top kaptırmayan Tolkin, 17 top kazanma ile dikkat çekti ve hiç sarı kart görmedi. 22 yaşındaki oyuncu, Antonee Robinson’un önünde ilk 11’de yer almasa da, Fulham defansmanının yedeği olarak yeterli olduğunu kanıtladı. Tolkin, ayrıca Robinson’dan hücum oyununu öğrenebilir.

2. Tanner Tessmann
Tanner Tessmann, ABD Millî Takımı’nda orta sahayı kontrol eden bir oyuncuydu. A Milli Takım, orta sahaya yeni oyuncular eklemeye ihtiyaç duyuyor. Weston McKennie’nin 2024 Copa America’daki performansı hayal kırıklığı yaratırken, Tyler Adams sık sakatlanan bir oyuncu ve Johnny Cardoso da etkileyici bir performans sergileyemedi. Tessmann’ın liderliği, isabetli pasları ve dripling kabiliyeti, onu A milli takıma davet için mükemmel bir aday yapıyor. Aynı zamanda orta sahada güvenilir bir defansif varlık, özellikle de hava toplarında dikkat çekiyor. Ancak, bazen baskı altında topu ayağında tutma konusunda zorlanabiliyor ve Tyler Adams’tan öğrenerek çok şey kazanabilir.

1. Kevin Paredes
Kevin Paredes, bu yaz Yıldızlar ve Çizgiler için en tehlikeli forvetti. Paris 2024 Olimpiyatları’nda ABD Millî Takımı’nın en iyi oyuncularından biri olarak değerlendirilen Paredes, her zaman Yıldızlar ve Çizgiler’in hücumunun merkezinde bulundu ve Fransa’dan 2 gol ve 1 asistle ayrıldı. ABD’nin iki mağlubiyetinde bile, 21 yaşındaki oyuncu yalnızca birkaç parlak noktadan biriydi. Sürekli şans yaratmaya çalıştı ve A milli takıma, özellikle Copa America 2024’te sadece dört gol atan bir takım için gereken cesareti ve yaratıcılığı sundu.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir