Adidas, 2024/25 sezonu için ‘ikonik’ Man Utd ve Arsenal üçüncü formalarını tanıttı.

Ağustos 12, 2024

Adidas, 2024/25 sezonu için yeni forma setlerini tanıttı!

Adidas, 2024/25 sezonu için yeni formalarını piyasaya sürdü. Manchester United ve Arsenal, "ikonik" yeni üçüncü formalarıyla dikkat çeken kulüpler arasında yer alıyor. Juventus, Bayern Münih ve Real Madrid de, adidas’ın trefoil (üç yapraklı) logosunun geri dönüşünü içeren şık yeni formalarını tanıttı. Kampanyada, kulüplerinin efsaneleri olarak kabul edilen Rio Ferdinand, Patrick Vieira, Bastian Schweinsteiger, Zinedine Zidane ve Alessandro Del Piero gibi isimler yer aldı.

Manchester United’ın yeni forması, beyaz zemin üzerine kırmızı ve siyah şeritler ile birlikte, popüler Kırmızı Şeytan logosunun geri dönüşünü de kutluyor. United’da 12 başarılı yıl geçiren Ferdinand, Premier Lig’de altı kez zafer kazandı ve 2008 yılında Şampiyonlar Ligi’ni kazandı. Efsane isimlerden biri olarak bu forma için seçildi.

Arsenal’ın açık mavi tasarımı ise, eski orta saha oyuncusu Vieira tarafından tanıtıldı. Vieira, Arsenal’da iki kez domestic double (yıl içindeki tüm yerel kupa zaferleri) yaşadı ve kulübün tarihe geçen yenilmez Premier Lig sezonuna katıldı.

United, yeni sezonuna Cuma günü başlayarak Old Trafford’da Fulham ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü, rakipleri Manchester City ile Community Shield finalinde mücadele ettiler, ancak Pep Guardiola’nın takımıyla penaltılarda kaybederek kupayı kazanamadılar. Arsenal, 20 yıl sonra Premier Lig şampiyonluğu için cumartesi günü Wolverhampton Wanderers ile karşı karşıya gelerek yola çıkıyor. Önceki sezonu Lyon karşısında 2-0’lık galibiyetle kapattılar ve bu galibiyet, William Saliba ve Gabriel’in golleriyle geldi. Ayrıca yaz aylarında Bayer Leverkusen ve Manchester United’ı da mağlup etmişlerdi.

Adidas’ın yeni üçüncü formaları, 12 Ağustos Pazartesi itibarıyla satışta olacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir