Conor Gallagher: Atletico Madrid transferi belirsizlikte, Chelsea ‘Londra’ya dönüş talep etti.

Ağustos 13, 2024

Chelsea, Conor Gallagher’ı Atletico Madrid’e olan transfer görüşmelerindeki ilerleme kaydedilemediği için İspanya’dan Londra’ya geri dönmesi için çağrıda bulundu. Atletico, geçen hafta Gallagher’ı transfer etmek için Chelsea ile 34 milyon sterlinlik bir ücrette anlaştı ve orta saha oyuncusuna kişisel şartları kabul ettikten sonra sağlık kontrolü için seyahat etme izni verildi. İspanyol ekip, transferin gerçekleşeceğinden emin görünüyordu ve hatta Gallagher’ın Estadio Metropolitano’yu ziyaret ettiği bir tweet paylaştı.

Ancak, Atletico’nun Gallagher anlaşmasını finansal olarak gerçekleştirebilmesi için forvet Samu Omorodion’un Chelsea’ye satışını tamamlaması gerekiyordu. Samu’nun Stamford Bridge’e transferi son anda çöktü ve Gallagher belirsizlikte kaldı. Fabrizio Romano, Chelsea’nin Gallagher’ın İngiltere’ye dönmesini istediğini ve Atletico ile mali konularda bir çıkmazda olunduğunu bildirdi. İki kulüp, Joao Felix’in Londra’ya geri dönmesini sağlayacak bir anlaşma üstünde görüşmeler yapıyor, ancak bu müzakereler Gallagher’ın İspanya’da bir şey yapmadan kalmasını sağlayacak kadar ileri aşamada değil.

Gallagher, pazartesi günü transfer durumu hakkında yorum yapmak üzere İspanyol medyası tarafından görüşmeye çağrıldı fakat kesin bir yanıt vermedi. Atletico’nun Gallagher için yaptığı transfer henüz iptal edilmedi, ancak tamamlanması beklenenden çok daha uzun sürüyor. Pazartesi günü Julian Alvarez’ın transferi başarıyla tamamlandı, ancak bu anlaşma büyük bir satışa bağlı değildi.

Eğer Gallagher geri dönerse, Chelsea’nin A takımında antrenman yapmasına izin verilip verilmeyeceği belirsiz. Son raporlar, kulübün Atletico ile bir anlaşma sağlanmadan önce onu A takımından uzaklaştırma çabasının içinde olduğunu öne sürdü. Trevoh Chalobah, Romelu Lukaku ve Armando Broja da gelecekleri belirsiz olduğu için A takımından ayrı antrenman yapıyorlar.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir