Arsenal, Victor Osimhen için son zamanlarda teklif yaptı.

Ağustos 15, 2024

Arsenal, Victor Osimhen İçin Yaklaşımda Bulundu

Arsenal, birkaç hafta önce Napoli’nin golcüsü Victor Osimhen için ufak bir yaklaşımda bulundu, ancak Chelsea ve PSG, transfer yarışında önde olan takımlar.

İTALYA, UDİNE: SSC Napoli oyuncusu Victor Osimhen, 6 Mayıs 2024 tarihinde Dacia Arena’da Udinese Calcio ile SSC Napoli arasında oynanan Serie A TIM maçında görüntülendi. (Fotoğraf: Alessandro Sabattini/Getty Images)

Florian Plettenberg’in haberine göre, Arsenal birkaç hafta önce Napoli forveti Victor Osimhen için "gevşek bir yaklaşımda" bulundu, ancak oyuncu şu anda Premier Lig’e transfer için baskı yapmıyor. Plettenberg, Osimhen’in Paris Saint-Germain’e katılmak istediğini ve buranın "kesinlikle" onun tercih edilen hedefi olduğunu iddia ediyor. Ancak durum karmaşık. PSG’nin transfer yapma konusunda kısıtlamaları bulunurken, Chelsea de merkez forveti kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İTALYA, NAPOLİ: SSC Napoli’nin oyuncusu Victor Osimhen, 12 Aralık 2023 tarihinde Stadio Diego Armando Maradona’da SCC Napoli ile SC Braga arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görüntülendi. (Fotoğraf: Francesco Pecoraro/Getty Images)

Fabrizio Romano, bu hafta başında Chelsea’nin Osimhen için yarıştan hiç kopmadığını bildirdi, ancak oyuncunun kiralama yerine kalıcı bir transfer talep ettiğini ve maaş beklentilerini düşürmeyeceğini vurguladı. Romano, Arsenal veya PSG’nin ilgisiyle ilgili haberlerden de pek ikna olmadığını, Chelsea haricinde başka kulüplerle herhangi bir müzakere olduğuna dair bilgisi olmadığını belirtti.

Gazeteci, PSG’nin Osimhen’den onay aldığını, ancak Ligue 1 ekibinin başka hedefler üzerinde çalışmaya başladığını da doğruladı.

Osimhen’in, bu yaz Napoli’den ayrılmak istediğini kulübe bildirdiği iddia ediliyor. Ancak, yalnızca bir takımın ciddi müzakerelerde bulunuğu ve bu takımın Napoli’nin taleplerini karşılama konusunda isteksiz olduğu göz önüne alındığında, bu transferin gerçekleşmesi giderek zorlaşıyor. Forvet, bu sezon 32 maçta 17 gol atıp 4 asist yaparak, birkaç sakatlık yaşadı ve Afrika Uluslar Kupası finaline kadar uzanan bir ay süren bir performans sergiledi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir