Man Utd sakatlıkları: Fulham maçı dışında kalan her oyuncu

Ağustos 16, 2024

2024/25 Premier Lig Sezonu Başlıyor: Manchester United, Fulham’ı Ağırlıyor

2024/25 Premier Lig sezonu bu gece başlıyor ve Manchester United, yeni sezonu açmak için Fulham’ı Old Trafford’da ağırlıyor. INEOS’un menajer Erik ten Hag’ı tutma kararıyla birlikte, Rüyalar Tiyatrosu’nda bir istikrar hissinin geri geldiği söyleniyor. Hareketli bir transfer dönemi, birçok taraftarın optimizme yönelmesine neden oldu. Kırmızı Şeytanlar taraftarları, açılış gecesi için heyecanlanırken, kulübün yaşadığı sakatlıklar da bazı yeni yüzlerin sahada olacağını gösteriyor. İşte Fulham karşılaşması öncesinde Manchester United’ın sakatlık durumu ile ilgili son bilgiler:

Kaleciler & Defansif Oyuncular

Yoro, hazırlık döneminde ayağını kırdı. Ten Hag, açılış gecesinde birçok defansif oyuncusunun eksik olması nedeniyle eski Bayern Münih ikilisi Matthijs de Ligt ve Noussair Mazraoui’nin kulüpteki ilk maçlarına çıkmasını bekliyor. Diğer bir yeni transfer olan Leny Yoro, hazırlık döneminde kırdığı ayağı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacak. Yetenekli Fransız stoper, aylardır kenarda kalması bekleniyor. Victor Lindelof ile ilgili ise daha fazla belirsizlik var; United’ın hazırlık maçında Liverpool’a karşı oynarken sakatlanan Lindelof’un durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Luke Shaw’un sakatlık sorunları tekrar baş gösterdi; Euro 2024’te İngiltere için mücadele ederken yaşadığı sakatlık nedeniyle hazırlık dönemi kısa geçti. United, Shaw’un yeni sezonun başlangıcını kaçıracağını doğrulamış olsa da, Eylül’deki ilk uluslararası aradan sonra geri döneceği umuluyor. Diğer sol bek Tyrell Malacia, diz ameliyatı geçirdiği için geçen sezonu tamamen kaçırmıştı, ancak yazın Carrington’da geri döndüğü görüldü. Yine de, rekabetçi maçlara geri dönmesi birkaç ay daha alacak.

Forvetler

Rasmus Hojlund, sezonun başlangıcını kaçıracak. Hojlund, Manchester United’ın hazırlık dönemindeki Arsenal mağlubiyeti sırasında hamstring sakatlığı geçirdi. Danimarkalı oyuncu, ilk sezonunda parlak anlar yaşadı; ancak forvetin kendisi daha fazlasını verebileceğini biliyor. 2024/25 sezonunun, ilk uluslararası aradan önce başlaması pek mümkün görünmüyor.

Fulham Karşısında Eksik Olan Manchester United Oyuncuları

  • Victor Lindelof: Şüpheli
  • Leny Yoro: Yok
  • Luke Shaw: Yok
  • Tyrell Malacia: Yok
  • Rasmus Hojlund: Yok

Son Dakika Manchester United Haberlerini, Transfer Söylentilerini ve Dedikoduları Takip Edin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir