Eski Barcelona forveti dönüşünü gündemden kaldırdı, daha düşük maaşı kabul etmeye sıcak bakmıyor.

Ağustos 19, 2024

Eski Barcelona forveti, düşük maaşı kabul etmediği için geri dönüşünü reddetti

Barcelona, Ağustos ayının sonuna kadar başka bir forvet alma çabalarını sürdürürken, kulüp son birkaç haftada birçok üst düzey forvetle bağlantılı hale geldi. Nico Williams kesinlikle manşetlere damgasını vurmuşken, kulüp piyasa fırsatlarına da açık oldu. Bu seçeneklerden biri, geçen sezon Barcelona’da kiralık oynayan Atletico Madrid yıldızı Joao Felix’ti.

Felix’in hikayesine dair son gelişmeler, Portekizli uluslararası oyuncunun Atletico Madrid tarafından kaydedilmesiyle Barcelona’ya olası bir geri dönüş umutlarını neredeyse sona erdirdi.

Felix, Barcelona’ya dönüşünü reddetti

Son güncellemelerde, Felix’in Barcelona’ya geri dönmeyi düşündüğü iddia edildi. Atletico Madrid forvetinin, Barça’da maaş indirimine gitmeyi pek istemediği ve bu nedenle Katalonya’ya geri dönmek istemediği ortaya çıktı.

Joao Felix’in Barcelona’daki dönemi sona ermiş görünüyor. Bu durum, Barcelona için bir avantaj olabilir zira Felix, kulüpte geçirdiği süre boyunca kendini tam olarak kanıtlayamadı. Potansiyelinin bazı göstergelerini göstermesine rağmen, Felix Katalonya’da etkili olabilmek için gereken tutarlılıktan yoksun kaldı.

Yeni teknik direktör Hansi Flick tarafından yüksek değerlendirilen Felix, bu sezon Barcelona’nın ön hattında Robert Lewandowski, Lamine Yamal ve Dani Olmo gibi isimlerle rekabet etmenin zor olduğunu görebilir.

Buna rağmen, Katalan ekibi, özellikle kenarlarda sınırlı sayıda oyuncuya sahip oldukları ve Ferran Torres ile Raphinha’nın formunda yaşanan dalgalanmalar göz önüne alındığında, halen yeni takviyelere ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç hafta, Barcelona’nın ofansif kadrosunu güçlendirme çabalarında belirleyici olabilir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir