“Henüz gidilecek uzun bir yol var” – Bir Manchester City yıldızı, son pasını ‘geliştirmek’ için Chelsea performansını tekrar izleyecek.

Ağustos 21, 2024

Haber Başlığı: "Gelişim İçin Hala Uzun Bir Yol Var" – Manchester City Yıldızı Chelsea Performansını Yeniden İzleyecek

Manchester City’nin futbolcusu Jeremy Doku, Chelsea karşısındaki performansını gözden geçirerek gelişim göstermek için tekrar izleyeceğini açıkladı. Defansif olarak yeni bir İngiliz üst lig şampiyonluğu hedefleyen güncel Premier Lig şampiyonu Manchester City, ilk hafta açılışında Enzo Maresca’nın projesini 0-2’lik skorla geçerek standart bir galibiyet aldı.

İlk yarıda Erling Haaland’ın ve son bölümde Mateo Kovacic’in attığı gollerle üç puanı kapan City, Pep Guardiola’nın takımında iki cesur kanat oyuncusunun da ilk kez sahaya çıktığı bir performans sergiledi. Savinho, Manchester City’nin hücum hattında solda başlayarak Premier Lig’deki ilk 11’ine merhaba derken, Jeremy Doku da Brezilyalı oyuncunun tam karşısında sağda yer aldı.

Manchester City’nin 0-2 galibiyetinden sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Jeremy Doku, Stamford Bridge’deki performansını tekrar izleyerek antrenman sahasında kendini geliştirmek istediğini dile getirdi. Doku, "Bu takımda kendimi iyi hissediyorum – henüz potansiyelimin zirvesine ulaşmadım ve geliştirecek çok yolum var," dedi.

Doku, oyunları tek tek izleyerek neyi geliştirebileceğini görmekten keyif aldığını belirtti ve "Performansımla mutluyum, ama son pasımı daha iyi yapabileceğimi düşünüyorum," ifadelerini kullandı.

Belgiyalı kanat oyuncusu, "Bu maçı izleyeceğim ve bir sonraki oyun için neyi geliştirebileceğimi göreceğim. Bu takımda büyük bir etki ve rol oynamak istiyorum. Sahada her fırsatta etkili olmak, karar verici olmak ve goller ile asistler yapmak istiyorum," diye ekledi.

Doku, Chelsea karşısında yaptığı hataları düzeltmek için Cumartesi öğleden sonra yeni yükselen Ipswich Town savunmasıyla karşılaşma şansına sahip olabilir. Kieran McKenna’nın takımı, sezonun açılış haftasında Liverpool’a karşı aldığı yenilgiyle bu maça çıkıyor ve üst lig futboluna sert bir başlangıç yaptı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir