Barcelona, Kingsley Coman anlaşması için zamanla yarışıyor.

Ağustos 21, 2024

Barcelona, Bayern Münih kanat oyuncusu Kingsley Coman ile ilgileniyor ancak 28 yaşındaki futbolcunun transferini gerçekleştirmek için zamanları azalıyor. Coman, Aston Villa’dan Michael Olise’nin gelişi sonrasında Münih’teki geleceğini değerlendiriyor ve Bayern, oyuncunun ayrılığına yaklaşık 40 milyon euro (34,1 milyon pound) karşılığında izin vermeye açık durumda.

Kaynaklar, Barcelona’nın Coman’ı transfer etmekle ilgilendiğini doğruladı. Ancak Katalan takımının gerekli fonları toplamak için yeterli zamanı olmayabilir. Barcelona şu anda Ilkay Gündoğan’ı satma ve onun ayrılığından doğacak maaş tasarrufunu yeni transfer Dani Olmo’yu kaydettirmek için kullanmaya odaklanmış durumda. La Blaugrana, daha pahalı transferleri düşünme aşamasında henüz değil.

Coman için bir diğer olasılık, genç yaşta forma giydiği Paris Saint-Germain’e (PSG) dönmek. Coman, 2014’te Juventus’a transfer olmadan önce PSG alt yapısından yetişmiş ancak sadece dört kez A takımda oynayabilmişti. PSG, Rennes’ten 19 yaşındaki Desire Doue’yi 50 milyon euro (42,6 milyon pound) karşılığında transfer etti ve şu an için Coman’a yönelmek öncelikleri arasında değil. Bayern, Coman’ın imzasını almak için ocak ayında veya sezon sonu böyle bir girişimde bulunabilir, ancak Bayern talep ettikleri ücreti düşürmezse başka bir kanat oyuncusu eklemek açısından bu transferin şu an anlamlı olmayacağı düşünülüyor.

Diğer raporlar, Coman’ın Premier Lig’e transfer olabileceğini öne sürerken, Arsenal ve Tottenham Hotspur’un olası talipler olduğu belirtiliyor. Ancak bu bağlantılar 90min tarafından zayıflatıldı. Bayern, Coman’ı satma konusunda baskı yapmıyor. 28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde üç yıl daha kalırken, Bayern, Coman’ın kalmayı tercih etmesi durumunda gelecek sezon Vincent Kompany’nin kadrosunda bir rol vermeye hazır. Ancak uygun bir fırsat doğarsa, satışı onaylayacaklardır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir