PSG’nin 60 Milyon Euro Değeri Olan Yıldızı, Man Utd’de Oynamak İçin ‘Belirli Standartlara’ Sahip Olup Olmadığı Soruldu

Ağustos 22, 2024

PSG’li 60 Milyon Euro Değerindeki Yıldız, Man Utd İçin ‘Belirli Standartlara’ Sahip Olması Gerektiğini Açıkladı

Manchester United, Paris Saint-Germain orta saha oyuncusu Manuel Ugarte’yi transfer etmeye hazırlanıyor. Ancak bir analizci bu potansiyel transferi övse de, diğer bir analist, bu transferin Kırmızı Şeytanlar’ın standartlarına uymadığını eleştiriyor.

L’Équipe’in haberine göre PSG ve Manchester United, Ugarte için 60 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşmasını tamamlamaya çok yakın. Gece boyunca iki kulüp arasındaki görüşmeler önemli ölçüde ilerledi ve anlaşmanın önümüzdeki birkaç saat içinde sonlanabileceği belirtiliyor.

Son zamanlarda Kırmızı Şeytanlar, Uruguaylı oyuncuyu izliyordu, ancak transfer ücreti sorunu yaşanıyordu. Bununla birlikte, anlaşmanın doğru yönde ilerlediği görülüyor. Ancak talkSPORT’tan Tony Cascarino, Ugarte’nin, Manchester United’ın izlemesi gereken profil açısından takım için uygun olmadığını düşünüyor.

Cascarino, talkSPORT’ta yaptığı açıklamada, “Manchester United’da oynamak için belirli standartlara sahip olmalısınız” dedi. “Son zamanlarda bazı oyuncular bu standartlara sahip değildi veya daha iyi günlerini geride bıraktılar… [Luis Enrique] Ugarte’yi PSG’de pek oynatmadı.

Fransız milli takımında yer alan genç orta saha oyuncusu [Warren] Zaïre-Emery var; gerçekten üst düzey bir futbolcu ama [Manchester United] onu alamaz çünkü geleceği PSG’de. Bu nedenle Ugarte’yi bırakmaya hazırlanıyorlar.

Vitinha da var, Wolverhampton’da oynayan PSG’nin orta sahası… Bu dönemde onların orta sahasıydı. Ugarte’nin takıma katılıp katılmadığına dair bir belirsizlik var; belki sadece kadroyu güçlendiren bir oyuncu olacak ama aslında Manchester United için büyük bir değişiklik ya da fark yaratmayacak.”

Ugarte, geçen sezon Ligue 1 şampiyonu için 37 maça çıktı ve üç asist yaptı. Eski Sporting Lizbon yıldızı sezona iyi bir başlangıç yaptı, ancak ikinci yarıda daha az süre almak zorunda kaldı ve düzenli bir oyuncudan daha çok rotasyonel bir oyuncuya dönüştü.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir