Alisson, Liverpool’un kaleci Giorgi Mamardashvili’ye olan ilgisiyle ilgili sürpriz tutumunu açıkladı.

Ağustos 25, 2024

Alisson, Liverpool’un Valencia kalecisi Giorgi Mamardashvili’yi transfer etme çabalarını desteklediğini açıkladı. Kulüp, ilgilerinin kamuoyuna yansımadan önce ona transfer planları hakkında bilgi verdi. Kırmızılar, Euro 2024 yıldızı için İspanyol kulübüyle bir anlaşma görüşmeleri yapıyor; Mamardashvili’nin, Anfield’deki A takım kadrosuna katılmadan önce en az bir sezon kiralık olarak geçirmesi bekleniyor.

Liverpool’un Mamardashvili için önerdiği transfer ilk başta sürpriz oldu çünkü Alisson, kulüplerinde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak bulunuyor. Ancak Alisson, The Times’a verdiği bir röportajda Liverpool’un durumunu anladığını kabul etti.

“Bunun için kulübün geleceğe hazırlık yapması gerekiyor,” diyen Brezilyalı kaleci, “Burada sonsuza dek kalmayacağız, yaşlanıyorum! Hayır, bir kaleci için hala genç sayılırım, çok enerjim var ve bu kulübe verebileceğim çok şey var.” ifadelerini kullandı.

“Sözleşmesi bitecek birçok önemli oyuncumuz var ve kulübün geleceği için kendini organize etmesi gerekiyor. Bu iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. [Mamardashvili’yi] sosyal medyada duyulmadan önce biliyordum ve bu benim için iyi bir mesaj çünkü kulüp, ne düşündüğümü önemsiyor. Doğru olanı yapıyorlar ama benim tarafımdan, burada sözleşmem olduğu sürece ve burada mutlu olduğum sürece, kulüp benimle mutlu, ailem burada mutlu olduğu sürece, kalacağım.”

Ekim ayında 32 yaşına girecek olan Alisson, Suudi Pro Ligi’ne transfer olacağına dair spekülasyonlarla gündemde, ancak Liverpool’a olan bağlılığını yineledi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir