Robert Lewandowski, Polonya’daki değişikliğin ardından endişe verici sakatlık güncellemesi yaptı.

Eylül 6, 2024

Robert Lewandowski, Polonya’nın İskoçya’yı 3-2 yendiği maçta sakatlanarak oyundan çıkmadan önce ağrı hissettiğini kabul etti. Barcelona forveti, maçta bir gol atıp bir asist yaparak kulüp seviyesindeki formunu sürdürdü, ancak 70. dakikadan hemen sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. Endişeleri gidermek isteyen Lewandowski, sorunun gerçek bir sakatlığa dönüşmeden önce fark ettiğini umduğunu belirtti.

Medya mensuplarına yaptığı açıklamada, “Rahatsızlık hissettim ve sonra biraz ağrı oldu. Bugün risk alırsam, yarın veya yarından sonrasının çok daha kötü olabileceğini fark ettim,” dedi. “Takımın iyiliği ve sağlığım için sahayı terk etme kararı alındı. Sezon çok zorlu geçecek. Önümde 70 maça kadar çıkabileceğim bir süreç var, bu yüzden gücümü ve enerjimi akıllıca yönetmem gerekiyor,” şeklinde konuştu.

Lewandowski, bu sezon Barcelona için harika bir form sergileyerek dört maçta dört gol attı. 36 yaşındaki oyuncunun sakatlanmadan dönmesi, kulübü için büyük önem taşıyor. Barcelona, 15 Eylül’de Katalan komşuları Girona ile yerel bir karşılaşmaya çıkacak ve ardından 19 Eylül’de UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki ilk maçına Monaco’ya konuk olarak başlayacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir