Manchester United Oyuncularının Eylül Uluslararası Aylık Performansı

Eylül 12, 2024

Erik ten Hag, uluslararası arada Manchester United’ın 14 üst düzey oyuncusuyla vedalaşırken, bir akademi genç yeteneği de ülkesinin bayrağını taşımak için yola çıktı. Birkaç oyuncu olumlu performans sergilerken, bu yaz transfer edilenlerden biri kötü bir uluslararası dönem geçirdi. İşte Eylül ayında United oyuncularının uluslararası arada nasıl performans gösterdiği.

Andre Onana
Onana, Uganda’ya geldiğinde kahraman gibi karşılandı ve yerel hayranlar fotoğraf çekilmek için etrafını sardı. Onana, bu arada Namibya’ya karşı da kalesini gole kapatarak toplamda iki maçta sıfır gol yedi.

Altay Bayındır
Bayındır, United’a transfer olduktan sonra pek göz önünde olmayınca, Türkiye ile uluslararası arenada daha fazla dakika alma şansını kaybetti. İki maç boyunca yedek kulübesinde oturdu.

Matthijs de Ligt
De Ligt için keyifli bir uluslararası aralık olmadı. Hollanda’nın iki maçında da forma giydi fakat Bosnia’ya karşı yapılan 5-2’lik galibiyette iki pahalı hata yaparak gollere sebep oldu. Almanya ile oynanan 2-2’lik beraberlikte de iki hata daha yaparak ilk yarıda oyundan alındı.

Harry Maguire
Maguire, Euro 2024’teki kadro dışı bırakılmasının ardından tekrar İngiltere kadrosuna alındı ve İrlanda’ya karşı ilk 11’de başladı. Finlandiya karşısında 2-0’lık galibiyette ise yedek kaldı.

Lisandro Martinez
Martinez, Arjantin ile Şili’ye karşı 3-0’lık rahat bir zaferde stoper oynadı. Ancak birkaç gün sonra Kolombiya’ya karşı 2-1’lik mağlubiyette sol bekte korkunç bir performans sergileyerek rakibine gol attırdı.

Noussair Mazraoui
2024 yılında uluslararası arenada ikinci kez forma giyen Mazraoui, Fas’ın Gabon’a karşı 4-1’lik zaferinde 90 dakika oynadı. Lesotho ile yapılan sonraki maçta ise forma şansı bulamadı.

Diogo Dalot
Dalot, Portekiz’in Hırvatistan’ı 2-1 yendiği maçta yedi dakikada gol atarak takımına katkı sağladı. İskoçya ile oynanan maçta ise 14 dakika sahada kalıp, galibiyet arayışında katkı sundu.

Kobbie Mainoo
Mainoo, Carsley yönetimindeki İngiltere kadrosunda kaldı ve 2-0’lık İrlanda galibiyetinde dikkat çekti. Finlandiya galibiyetinde ise eski takım arkadaşı Angel Gomes’un ön plana çıktığını izledi.

Manuel Ugarte
Ugarte, Uruguay formasıyla iki 0-0’lık berabere kaldı ancak orta sahadaki etkileyici performansıyla dikkat çekti.

Christian Eriksen
Eriksen, Danimarka ile yaptığı iki maçta da 60 dakikanın üzerinde oynadı ve takımının İsviçre ve Sırbistan’a karşı 2-0’lık galibiyetlerinde önemli rol oynadı.

James Scanlon
17 yaşındaki orta saha oyuncusu Scanlon, Gibraltar için bir dostluk maçında forma giydi ve Liechtenstein karşısında attığı golle uluslararası kariyerinde ilk golünü kaydetti.

Bruno Fernandes
Fernandes, Portekiz’in Hırvatistan’ı 2-1 yendiği maçta asist yaparken, İskoçya’ya karşı da gol atmayı başardı.

Amad Diallo
Diallo, Fildişi Sahili kadrosuna döndü ve Zambiya’ya karşı iki golle kazanan Fildişi Sahili’nde etkili bir performans sergiledi.

Alejandro Garnacho
Garnacho, Arjantin kadrosunun kenarında kalıyor ve toplamda iki maçta yalnızca 11 dakika oynadı, ancak Şili’ye karşı bir asist yapmayı başardı.

Joshua Zirkzee
Zirkzee, Hollanda milli takımında 5-2’lik Bosna galibiyetinde gol ve asist yaparak dikkat çekti. Almanya karşısındaki bir sonraki maçta ise oyuna dahil edilmedi ama performansı ile beklentileri artırdı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir