“Suudi Arabistan’da Uzaklarda” – Erik Ten Hag, Cristiano Ronaldo eleştirilerine yanıt verdi

Eylül 12, 2024

Manchester United’ın efsanevi futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun, teknik direktör Erik ten Hag’a saygı duymadığını ifade etmesinin ardından Ten Hag, Ronaldo’nun eleştirilerine yanıt verdi. İki dönem Manchester United’da oynayan Ronaldo, ikinci döneminde çalıştığı Ten Hag’ın mentalitesini eleştirdi ve bu durumu açıkça dile getirdi. Eski takım arkadaşı Rio Ferdinand ile yaptığı bir röportajda, “Ten Hag’a saygı duymuyorum” diyen Ronaldo, United’ın bu mentaliteyle Premier Lig’de rekabet edemeyeceğine inandığını belirtti.

Ten Hag, bu yorumlara ilişkin görüşlerini, Southampton ile oynayacakları maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında aktardı. Gazetecilere, “O Manchester United’ın kazanamayacağını mı söyledi? Evet, bunu söyledi. Ama o Suudi Arabistan’da, Manchester’dan çok uzakta. Herkesin fikrini ifade etme hakkı var, bu da gayet normal.” dedi.

2022 yılında Ten Hag ile yaşadığı anlaşmazlık sonucunda United’dan ayrılan 39 yaşındaki Ronaldo, 2023 başında Al-Nassr’a transfer oldu. Old Trafford’daki son döneminde başarılı olamayan Ronaldo, geçen sezon Orta Doğu’da 45 maçta 44 gol attı. Al-Nassr ile mevcut sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor ve Portekiz millî takımıyla uluslararası başarı hedefini sürdürüyor.

Öte yandan, Manchester United, 2024/25 sezonuna daha iyi bir başlangıç yapmayı umuyor. Kırmızı Şeytanlar, uluslararası aradan önce Brighton & Hove Albion ve Liverpool’a karşı aldıkları yenilgilerle sadece üç puan toplayabildi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir