Aymeric Laporte, Man City’nin oyunculara ilettiği mesajı açıkladı: 115 suçlamalık dava başladı.

Eylül 16, 2024

Eski Manchester City stoperi Aymeric Laporte, kulübün 115 maddeden oluşan finansal kötü yönetim suçlamalarında masumiyetini kanıtlayacağına dair güvenini açıkladı. Duruşmaların 20 Kasım’da başlayacağı belirtilirken, City ve Premier Lig’in birbirleriyle karşı karşıya geleceği duruşmanın yaklaşık on hafta sürmesi bekleniyor ve 2025 yılına kadar bir karara varılması umuluyor.

City yetkilileri her zaman kamuoyuna masumiyetlerini vurgularken, 2023 yılında kulüpten ayrılan Laporte, kulüp içinde de aynı mesajın paylaşıldığını açıkladı. Daily Mail’e konuşan Laporte, “Oradayken haberler patlak verdiğinde, sportif direktör [Txiki Begiristain] ve CEO [Ferran Soriano] tüm oyunculara ve personele geldiler ve Man City’nin hiçbir kuralı çiğnemediği için hepimizin çok rahat olabileceğini söylediler.” ifadelerini kullandı. “Her şeyin yolunda gittiğini söyledikleri için hepimiz City’nin sorun yaşamayacağını düşünüyoruz. Hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.”

Laporte, Pep Guardiola’nın sık sık belirttiği gibi, eğer bir yanlışlık yapıldıysa, bunun sonuçlarına katlanmaları gerekeceğini de dile getirdi. Teknik direktör Guardiola, takımı hakkında sahip olduğu güveni tekrarlayarak, rakiplerinin başarısızlıklarını beklemelerinden duyduğu hayal kırıklığını ifade etti ve kanıtların kendiliğinden konuşacağını belirtti.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir