Man Utd, sakatlanan ikili hakkında sağlık güncellemesi yaptı.

Ekim 7, 2024

Erik ten Hag, Manchester United’ın Harry Maguire ve Noussair Mazraoui’nin Aston Villa ile oynanan 0-0 berabere sona eren maçta yaşadığı sakatlıkları değerlendireceğini açıkladı. Kırmızı Şeytanlar, yüksek moraldeki Villanlar’a karşı yenilgiden kaçınmayı başardı ve Bruno Fernandes ile direkten döndü, ancak her iki taraf için de gol atma fırsatı yakalanamadı. Ten Hag, beklenen ikili birlikteliğin dışına çıkarak Maguire ve veteran Jonny Evans’ı sahaya sürdü, ancak devre arasında De Ligt ve Victor Lindelöf’ün oyuna girmesiyle iki değişiklik yapmak zorunda kaldı.

Maç sonrası sakatlıklar hakkında konuşan Ten Hag, “Onları devre arasında çıkarmak zorunda kaldık. Yarın bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu takip etmemiz lazım. Şu anda sorunun ne olduğunu söyleyemem. Sorunun ne olduğunu biliyorum ama şu anda bunun ne kadar iyi ya da kötü olduğunu söyleyemem. Bunu yarın (Pazartesi) değerlendireceğiz ve sonra size haber vereceğiz” dedi.

United, sol bekler Luke Shaw ve Tyrell Malacia’nın yanı sıra Mason Mount ve genç oyuncu Leny Yoro’nun yokluğundan etkileniyor. Bu eksiklere rağmen Ten Hag’ın takımı, Aston Villa kalecisi Emiliano Martinez’e dört kez şut çekmeyi başardı, Andre Onana ise yalnızca bir kez devreye girdi.

Villa Park gibi zorlu bir stadyumda alınan bu beraberlik iyi bir sonuç olsa da, United 7 maçta yalnızca 2 galibiyetle 14. sırada yer alarak Premier League tarihinin en kötü başlangıcını yaptı. Ten Hag, Tottenham Hotspur’a karşı alınan 3-0’lık kötü mağlubiyetin ardından üzerindeki baskıya rağmen, kulüp sahipleriyle olan ilişkisi hakkında kararlılığını sürdürdü ve geleceği ile ilgili hedeflerini vurguladı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir